Coaching personal prin biohacking: drumul tău spre succes

Pentru o performanță și productivitate crescută în orice domeniu, încearcă metoda mea de coaching și training.

Stresul, anxietatea și grijile te împiedică să te concentrezi atunci când ar conta cel mai mult? Dimineața te trezești lipsit de energie și obosit? Sau ai vrea să (re)intri în formă, dar te lovești mereu de dificultăți neașteptate? Atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare personală poate fi, într-adevăr, foarte dificilă – cel puțin, în lipsa unei metode specifice de coaching sau training…

 

Să știi că majoritatea oamenilor din ziua de azi, din toate domeniile de activitate, se confruntă cu dificultăți similare. Mai ales cei care au atins un anumit grad de succes într-o categorie (de exemplu, în viața profesională sau în cea de familie) se plâng că nu mai au timp să se ocupe de ei înșiși și sesizează astfel tot mai multe probleme în viața lor de zi cu zi: începând de la problemele de sănătate și până la stările mentale negative care îi copleșesc.

 

 

Soluţia:  Executive fitness coaching/training

 

Înainte să apelezi la soluții artificiale pentru rezolvarea problemei, trebuie să știi că mintea ta și corpul tău au deja la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a-ți garanta succesul.

Tot ce trebuie să faci este să găsești acele „trucuri“ care te ajută să-ţi actualizezi aceste rezerve aproape nemărginite, care și acum se află la dispozția ta în stare latentă.

Obiectivul constă în realizarea potențialului tău. Pentru aceasta, trebuie să te upgradezi. Altfel spus: să te biohackuiești.De unde știu sigur că este așa?

Pentru că am încercat pe propria mea piele toate metodele pe care ţi le recomand. Și pentru că aceste metode inovatoare m-au ajutat să devin dintr-un om stresat, cu probleme de sănătate, un campion care a stabilit recorduri naţionale în freediving (scufundări libere), un sport extrem, care necesită nu numai concentrație maximă, ci și o pregătire fizică excepțională.

Dacă eu am reușit să mă biohackuiesc prin metode inovatoare, pe care le-am stabilit în urma unor lungi și costisitoare cercetări și a experimentării pe mine însumi, astfel încât am ajuns să-mi țin răsuflarea sub apă pentru un timp record (7 minute!), atunci poți fi sigur că te pot ajuta și pe tine, prin metoda mea de coaching (sau training), în atingerea obiectivelor tale de dezvoltare personală – oricare ar fi acestea.

 

Cum am reușit să mă „upgradez“ prin biohacking

Drumul de dezvoltare personală pe care l-am parcurs m-a ajutat să ajung la un nivel aproape „suprauman“ faţă de cum eram mai înainte.

Chiar dacă începând de la vârsta de 26 de ani am ocupat o poziţie de conducere şi am fost activ ca leader în diferite domenii timp de aproape 20 ani, încetul cu încetul am ajuns să simt că ceva nu este în regulă. După un startup de succes și după ce activitatea mea didactică de la universitate îmi cerea tot mai mult timp şi tot mai multă energie, am simțit că devine din ce în ce mai greu să mă mobilizez.

Toate acestea până când, într-o bună zi, am descoperit biohacking-ul în care am început să investesc timp şi bani pe care i-am dedicat cercetării proprii a acestui subiect. Vezi aici câteva exemple de Experimente și de Selfquantification pe care le-am încercat chiar pe pielea mea.

 

Attila Kovács, la Campionatul Mondial din Cagliari, Sardinia, 2014

De fapt, aceasta este şi esenţa abordării mele a dezvoltării personale, bazate pe biohacking: urmărirea atentă a reacţiilor corporale şi mentale personale prin anumite instrumente şi soluţii rapide, shortcut-uri bazate pe ştiinţă, care te ajută să îţi „hackuieşti“ corpul şi mintea.

(Pentru a vedea cum poţi să-ţi hackuieşti, de exemplu, mintea prin metoda mea de coaching, citeşte articolul Cum mi-a schimbat viaţa un model de coaching mental?) sau Fitness mintal ca al călugărilor tibetani sau Coaching mental: Sisif, neuroplasticitatea și di Caprio.

 

 

Diferenţa faţă de alte metode de coaching şi de dezvoltare personală

Diferenţa faţă de alte metode de coaching/training şi de dezvoltare personală

De ce am devenit un „fanatic“ al biohacking-ului şi cum m-a ajutat acesta să ajung sportiv de performanţă şi să stabilesc recorduri în freediving (scufundări libere) – fără să fi avut vreo experienţă precedentă în domeniu?

Cum mi-am optimizat funcţiile vitale, printre care mintea, respiraţia, somnul, nutriţia, mişcarea, crescându-mi la un nivel record performanţa sportivă și productivitatea muncii?

Iată câteva dintre punctele esenţiale prin care metoda bazată pe biohacking diferă de toate celelalte abordări de dezvoltare personală şi de coaching:

  • posibilitatea rezultatelor imediate şi biofeedback direct
  • stare de euforie naturală, plăcerea efortului depus, în timp ce progresezi
  • concentraţie crescută, accesarea stării de flow
  • nivel de sănătate superior
  • prin aceste exerciţii fizice şi mentale specialenu numai că vei avansa pe drumul tău de dezvoltare personală, ci vei şi gusta în fiecare clipă efortul depus
  • coaching-ul prin biohacking este singura metodă integrată care îţi pune pe baze noi şi îţi dezvoltă sinergic aspectele existenţei, cum ar fi: mentalul, respiraţia, nutriția, somnul, și mişcarea.


Şi când spun aceste lucruri, să știi că eu mă bazez nu numai pe rezultatele ştiinţei, pe experienţele şi cercetările altora, ci şi pe recordurile mele personale în freediving–  un sport în care concentraţia mentală, voinţa, fitness-ul general şi nutriţia pot face diferenţa între viaţă şi moarte

 

Garanţia Superman:

Nu, eu nu sunt medic sau psiholog care se ocupă cu tratarea bolilor.

Ca director al The Leadership Foundation şi Biohacked Self, precum şi în calitate de executive and performance coach certificat de instituția internaţională EMCC (European Mentoring and Coaching Council) îţi pot însă GARANTA 100% că îţi va creşte performanţa/productivitatea în domeniul (sau domeniile) de activitate în care îți doreşti să te dezvolţi.

Față de nivelul de la care ai pornit, te vei simți și, ceea ce este cel puțin la fel de important, vei acționa ca un adevărat Superman sau Superwoman.

Printre clienţii mei se regăsesc: sportiv cu medalie la campionate mondiale, sportiv olimpic, campioni naţionali, directori de companii şi politicieni. Până acum, în cazul fiecărui client am reuşit să atingem nivele superioare de performanţă

Biohackuieste-te şi Tu pentru o performanţă superioară!

Contactează-mă cu încredere aici pentru o şedinţă de coaching.

Contact

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.