Despre echipa

Dr. Róbert Bódizs este un psiholog-cercetător interesat de mecanismele psihofiziologice şi neuronale ale reglării somnului. Fost student al Unviersităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (1992-1997), şi-a obţinut doctoratul (2002) şi habilitarea (2014) la Universitatea Semmelweis din Budapesta, în domeniul neuroştiinţelor şi al medicinii teoretice, respectiv al psihologiei medicale.
În prezent, este cercetător şef şi director general adjunct de cercetări la Institutul Ştiinţelor Comportamentele al Universităţii Semmelweis.
A condus şi a publicat numeroase lucrări de cercetare despre aspectele electrofiziologice, cognitive şi afective ale somnului, inclusiv despre biomarkerii legaţi de somn ai inteligenţei, modul în care traiectoriile de dezvoltare tipice şi atipice se reflectă în cadrul somnului, procesul de îmbătrânire şi somnul, precum şi despre vise şi coşmaruri.
Este întemeietorul şi redactorul-şef al revistei ştiinţifice de specialitate „Sleep Spindles & Cortical Up States: A Multidisciplinary Journal” („Revista interdisciplinară pentru studierea fusurilor de somn şi a stărilor corticale ascendente”). 

Dr Olivia Langa este founder si project manager crud si sanatos - un proiect de pionierat in Romania si in Europa, care a facut cunostinta publicului cu notiunea de "superaliment" si "nutritie micromoleculara", permitand curentelor (raw) vegan si (ovo-lacto) vegetarian sa se dezvolte la un cu totul alt nivel.

In 2011 are loc deschiderea primului magazin online cu superalimente din tara, cu peste 100 de varietati de plante cu proprietati medicinale si tonic-adaptogene, ce aveau sa devina principalul motor al activitatii practice a dr Olivia in anii urmatori. Astfel, in 2012 ia nastere primul cabinet de Nutritie Vegan si Raw din Romania, care trateaza deficiente si dezechilibre cu ajutorul alimentatiei sanatoase, insotite de prezenta zilnica a superalimentelor bogate in micronutrienti (vitamine, minerale, antioxidanti) si macronutrienti biodisponibili.

Rezultatele nu intarzie sa apara, cabinetul crud si sanatos devenind in scurt timp un punct strategic pentru principalii promotori ai veganismului si raw-veganismului din Romania.

In urma experientei practice de 7 ani de zile in domeniul Nutritiei Ortomoleculare si a Dietoterapiei, dr Olivia Langa dispune de o cazuistica exhaustiva si impresionanta, atat pe parte de profilaxie, cat si pe parte de terapie nutritionala (gasiti aici lista principalelor patologii abordate, pe aparate si sisteme biologice).

Perspectiva alaturarii la proiectul BiohackedSelf deschide noi oportunitati de abordare holistica si interdisciplinara a organismului uman si isi propune, ca si protocol nutritional de baza, cresterea imunitatii, a nivelului de energie si vitalitate si potentarea performantelor fizice si intelectuale, la pacientii abordati - cu posibilitatea personalizarii si gasirii de solutii "custom-tailored", la cerere.


Curriculum

Dr Olivia Langa este medic, terapeut si raw-nutritionist:

  • absolventa a Facultatii de Medicina Generala, din cadrul UMF "Iuliu Hatieganu" (Cluj-Napoca)
  • absolventa a cursurilor Asociatiei de Terapii Complementare din Romania (Arad)
  • absolventa a cursurilor Body-Mind Institute (Calgary, Canada)
Braşoveanul Flavius Turcanu este licenţiat în Managementul Organizaţiilor şi Activităţilor Sportive.
În prezent, este activ ca speaker internaţional în domeniul fitness-ului şi sportului, susţine cursuri de maestru (masterclass) şi oferă servicii de consultanţă pentru numeroase săli şi cluburi de fitness.
Pe lângă activitatea sa de antrenor personal, este şi întemeietorul Fiteducation şi creatorul sistemului de fitness CRAB.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.