Ați visat vreodată…

  • să vă țineți respirația timp de 5 minute,
  • să vă scufundați la 20 m,
  • să prindeți pești în timp ce vă scufundați în apnee și să îi gătiți seara,
  • să vă măriți forțele mentale și să vă dezvoltați fitnessul executiv în același timp?

Acest lucru este posibil cu Kovács Attila, deținător al recordului național în freediving (scufundări în apnee), care își poate ține respirația mai mult de 7 minute.

Attila este un vânător subacvatic versat și coach acreditat de EMCC (European Mentoring & Coaching Council) cu experiență în ceea ce privește coachingul/trainingul în cadrul marilor corporații, dar și al sportivilor de elită.
Iată și coechipierul său:
Carlo Bottacin, freediver și vânător subacvatic profesionist. Carlo și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în apă. Putem spune că nu putea să meargă, și deja se scufunda ?. Iubește marea cu adevărat și vă va introduce într-un stil de viață de vis.
Unde? Undeva departe, la Marea Mediterană, cu apă cristalină și beneficiind de cazare excelenta…
cu apusuri colorate magice…
cu acces la o barcă privată și având cea mai bună experiență culinară, în stilul de viață „sălbatic” și liber al vânătorilor-culegători (vânătoarea subacvatică).
Deci, dacă doriți să...

Vă sporiți reziliența
Vă creșteți productivitatea și performanța
Realizați următorul nivel de dezvoltare
Învățați tehnici de meditație și respirație
Vă țineți respirația timp de 5 minute
Vă scufundați la 20 de metri
Prindeți pești în stare de apnee
Aflați cum să atingeți performanțe înalte

Și, pe lângă asta, să...

Vă dezvoltați rețeaua de afaceri
Legați prietenii pe viață
Luați mese delicioase gătind ceea ce prindeți
Cunoașteți viața marină

– atunci vă așteptăm la o aventură deosebită!

E ca și cum ai deveni, prin magie și simultan, freediver, vânător subacvatic, yoghin, budist zen, super chef al artelor culinare și, bineînțeles, cineva care își va îmbunătăți performanța și productivitatea!

Și după toată nebunia asta, încă nu am terminat ...

Pentru că te așteaptă o altă mare surpriză:
Te voi ajuta personal să creezi un program de training care să se potrivească perfect vieții și obiectivelor tale personale.
Așa poți ajunge pe acel „tărâm al făgăduinței” unde vei avea libertate absolută, sănătate superioară și timp liber pentru a te bucura de familie și prieteni.

Acesta este un Masterclass exclusiv, așa că putem lua cu noi doar 5 persoane pentru programul de 5 zile, pentru că vrem să ne asigurăm că fiecare persoană care se înscrie se potrivește perfect în echipă.
În 2022 programul se va desfășura în iunie, perioada exactă va fi stabilită ulterior. Te poți înscrie începând de acum, pentru că locurile vor fi limitate.

Pentru detalii și înscriere contactați-ne în privat (0723858344, Kovács Attila).
Exercițiile practice și tehnicile pe care le veți învăța despre respirație, controlul minții, adaptarea la apă, dezvoltarea afacerii prin creșterea productivității și performanței dvs. vor avea un efect dramatic de transformare asupra vieții dvs. și vă vor ajuta în realizarea celor mai frumoase vise.

Alăturați-vă nouă! Este o experiență Premium pe care 100% nu o puteți obține nicăieri altundeva și care vă va aduce rezultate transformaționale uimitoare.

Cu prietenie,
Attila Kovács & Carlo Bottacin

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.